Opptur

I helga var det O-treff på Austlid ved Skeikampen. Når Nordmarka Ski-o-klubb arrangerer vet man hva man får, så også i år. Fantastisk fine løyper, i flotte omgivelser. Det hele innrammet i strålende solskinn, puddersnø og 15-20 kuldegrader. (Været kan kanskje ikke gjengen i ski-o-klubben få æren for.)

For min egen del ble helgen en solid opptur. Etter at jeg måtte melde avbud fra Ski-o Tour, og dessuten mange middels til elendige prestasjoner tidligere i vinter, var det godt å endelig få det til. Litt hosting, harking og snørr ble oppveid av overskudd grunnet manglende trening den siste uka. Enda viktigere var det at jeg nå fikk orienteringa til å stemme. At jeg ikke har det siste giret fysisk rett etter en forkjølelse, spesielt på langdistansen, det tar jeg med stoisk ro.

Både jeg og Maren har lagt inn kart med veivalg i vårt kartarkiv. Trykk på bildene for å komme direkte til kartene i arkivet.

Mine veivalg

Langdistansen på O-treff. (Det var kartbytte, men her er hele løypa representert på et kart.)
O-treff sprint

Marens veivalg

O-treff sprint
O-treff langdistanse