Siv.ing.

Modellbasert vegprosjektering
Modellbasert vegprosjektering

I dag har jeg levert min masteroppgave. Et par uker etter resten av avgangsstudentene. Jeg tok den ut litt seinere enn normalt for å ha litt ekstra tid etter skisesongen. Deilig å være ferdig med den, og om litt kan jeg kalde meg sivilingeniør, eller master i teknologi som det vel egentlig heter. Det eneste som gjenstår er den såkalte seiersrunden, det vil si innlevering av nøkler, klipping av studentkort og litt annet papirarbeid nede på skolen. Det blir i morra. 19 (?) års skolegang er over, og 1. september begynner jeg å jobbe 60 % hos Asplan Viak AS.

Før den tid skal jeg ha en lang ferie. Planen er omtrent sånn her: Besøke ei budeie i Nord Trøndelag. Ta henne med til Nord-Norge. Løpe Midnattsolgaloppen. Sende hjem budeia. Loffe litt i Lofoten. Besøke budeia. Et par ukers treningssamling i høyden i Bulgaria. Pusse opp en bitteliten leilighet.

Innimellom alt sammen skal det trenes skikkelig.

Og forresten. Oppgaven min het «Modellbasert vegprosjektering«. Trykk på tittelen om du av en eller annen grunn skulle ha lyst til å lese den. Det er bare en regel: Det er ikke lov å påpeke feil nå!

God sommer!

Comments are closed.