Maren: Knærne mine savner skogen, de vil ikke lenger løpe på flate asfaltveger i Davis. Det var derfor utrolig deilig med en dag i skogen og ved havet. Sol og deilig i skogen, litt voldsomt mye vind ved stranda. Det fine med nokså sur vind er at jeg får brukt alt ulltøyet jeg har med.

Knærne mine savner skogen, de vil ikke lenger løpe på flate asfaltveger i Davis. Det var derfor utrolig deilig med en dag i skogen og ved havet. Sol og deilig i skogen, litt voldsomt mye vind ved stranda. Det fine med nokså sur vind er at jeg får brukt alt ulltøyet jeg har med.
Knærne mine savner skogen, de vil ikke lenger løpe på flate asfaltveger i Davis. Det var derfor utrolig deilig med en dag i skogen og ved havet. Sol og deilig i skogen, litt voldsomt mye vind ved stranda. Det fine med nokså sur vind er at jeg får brukt alt ulltøyet jeg har med. #utpåtur #liveterbestute #savnerskogen