Bilder fra EM og junior-VM i skiorientering

Jeg har som kjent lagt opp som utøver, men forrige uke var jeg med som leder på junior-VM og senior-EM i skiorientering i Obertilliach, Østerrike. En krevende, slitsom, spennende og morsom uke, som ble pyntet med mange gode resultater. Lars Moholdt imponerte spesielt stort med å vinne tre av tre individuelle EM-gull. Velfortjent!

I ettertid kommer jeg nok også godt til å huske hjemreisa. Avreisa valgt vi fremskynde en time, til klokka ett om natta. Det angra vi ikke på. Her er noen stikkord fra den kjøreturen: Prata med ordføreren for å sikre at det ble brøyta. Måking. Pakking. Måking. Avreise 01:00. 9-seter leiebil med dårlige helårsdekk og bakhjulstrekk. Kjettinger. Stengte bensinstasjoner som ikke tar kort. Seddelautomater som sluker sedler. Stress. Kjøre fast bilen. Få tanka. Vanskelige kjøreforhold. Cola. Kaffe. Red bull. Powernapp. Autobahn. Fly München – Stockholm – Oslo – Trondheim. God middag hos Vassenden – Myhre.

Sov som en stein etterpå. Først i dag et par dager etterpå er jeg noenlunde i vater.

Her er en del bilder fra turen. Ble ikke så mye tid til fotografering under dagene, så mest blomsterseremonier og premieutdelinger…