Maren: Dager der alle måltider spises ute er bra dager! Siden den amerikanske delen av helgens turfølget var best på snacks stilte vi opp med kokkelering på stormkjøkken til middag og frokost. Det er desverre ikke bare sol og sommer i California, så jeg var godt fornøyd med å både ha med ulltøy, lue og regntøy på helgens tur.

Dager der alle måltider spises ute er bra dager! Siden den amerikanske delen av helgens turfølget var best på snacks stilte vi opp med kokkelering på stormkjøkken til middag og frokost. Det er desverre ikke bare sol og sommer i California, så jeg var godt fornøyd med å både ha med ulltøy, lue og regntøy på helgens tur.
Dager der alle måltider spises ute er bra dager! Siden den amerikanske delen av helgens turfølget var best på snacks stilte vi opp med kokkelering på stormkjøkken til middag og frokost. Det er desverre ikke bare sol og sommer i California, så jeg var godt fornøyd med å både ha med ulltøy, lue og regntøy på helgens tur. #liveterbestute #turmat #teltliv