Maren: Når man har lyst på snø og vinter er det kjekt at den ikke er lenger unna enn to timer med bil fra Davis. I går donerte jeg mesteparten av håret mitt til parykker for syke barn som har mistet håret sitt, håper det kan glede noen som har det vondt.

Når man har lyst på snø og vinter er det kjekt at den ikke er lenger unna enn to timer med bil fra Davis. I går donerte jeg mesteparten av håret mitt til parykker for syke barn som har mistet håret sitt, håper det kan glede noen som har det vondt.
Når man har lyst på snø og vinter er det kjekt at den ikke er lenger unna enn to timer med bil fra Davis. I går donerte jeg mesteparten av håret mitt til parykker for syke barn som har mistet håret sitt, håper det kan glede noen som har det vondt. #locksforlove #frasommertilvinter #hiking #southlaketahoe #snow