Sindre: Det er så ufattelig mye man ikke kan. Snø vil jeg lære mer om. I store deler av landet er det nå stor snøskredfare. Vi har lagt turene utenfor både løsne- og utløpssoner de siste ukene. Her prøver jeg å lære ved å studere bruddkanten etter at en annen gjeng svingte inn under et brattheng, som de fjernutløste. (Ingen ble skadd.) Foto 📸 @eirikhaverstad

Det er så ufattelig mye man ikke kan. Snø vil jeg lære mer om. I store deler av landet er det nå stor snøskredfare. Vi har lagt turene utenfor både løsne- og utløpssoner de siste ukene. Her prøver jeg å lære ved å studere bruddkanten etter at en annen gjeng svingte inn under et brattheng, som de fjernutløste. (Ingen ble skadd.) Foto 📸 @eirikhaverstad
Det er så ufattelig mye man ikke kan. Snø vil jeg lære mer om. I store deler av landet er det nå stor snøskredfare. Vi har lagt turene utenfor både løsne- og utløpssoner de siste ukene. Her prøver jeg å lære ved å studere bruddkanten etter at en annen gjeng svingte inn under et brattheng, som de fjernutløste. (Ingen ble skadd.) Foto 📸 @eirikhaverstad