NM Ultralang del 2 (17.08.2013)
Kategori: Orientering - Konkurranse
Kart/område: Varingskollen
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 2.68 km
Tid: 21:13
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 173
Før start var jeg usikker på om jeg skulle løpe pga av neilrotbetennelse i stortåa, men bestemte meg for å løpe så lenge det ikke gjorde vondt. Gikk veldig bra, kjente ingenting underveis. Antibiotikakuren jeg er på gjorde fort underverker med tåa.

Litt tung i starten, men fysisk gikk det bedre og bedre. Blir fort sliten og stiv på veiene, hjelper når jeg kommer på stiene og i terrenget.

Lå stort sett først i en klynge og dro. På vei til niende post tenkte jeg at jeg skulle legge meg litt bak og lese på langstrekket, men virket ikke som noen av de andre hadde helt kontrollen, så fant fort ut at det lureste var å kun fokusere på eget løp. Var en hel gjeng som sto og lurte på hvor de skulle løpe når jeg kom til tiende post. Klarte ikke helt å bestemme meg for hva jeg ville så ble dratt med ut av posten når de andre løp. Fant en fin trasse på kartet. Litt usikker inn i tiende post, la igjen litt tid her.

Få feil på resten av løypa. Fra 19.-20. post ble løperene jeg hadde hatt bak meg store deler av løypa borte, så jeg regna med at de hadde tatt et bedre veivalg enn meg. Prøvde å holde farten og fokuset oppe, så ikke det skulle komme noen bakfra. Viste seg at det var jeg som hadde løpt bedre enn de andre. Løp inn til femte plass.

Alt i alt en kjempe postitiv opplevelse. Men litt lite gafling. Gøy å løpe langt :)
Vis kommentarer (0)
 
NM Ultralang del 2 (17.08.2013) NM Ultralang del 2 (17.08.2013)