KKC 2 (25.09.2013)
Kategori: Orientering - Konkurranse
Kart/område: Haukvatnet
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.72 km
Tid: 42:53
Var gira på å løpe fort i dag. Synes det gikk ganske bra frem til fjerde post. Men merket at jeg var litt vell gira, og leste kanskje litt lite kart.

Ut fra fjerde løper jeg først feil retning, men leser meg til slutt inn på stien underveis på strekket. Tar kurs herifra, men treffer ikke noe som ligner post. Når jeg prøver å løpe fort blir jeg fort litt stressa, tar meg ikke ordenlig tid til å lese meg inn, klarer heller ikke å si hva som er hva på myra ved posten. Er en tur oppom kollen med posten, men får det ikke til å stemme. Løper til slutt ut på den store stien igjen og prøver å ta ny kurs. Heller ikke denne gangen kommer jeg riktig, løper litt rundt før jeg finner posten ved hjelp av at jeg ser løpere på vei ut av den.

Fortsetter å være stresse mot sjette post, men her legger jeg ikke igjen like mye tid før jeg finner posten.

På vei til syvende velger jeg å løpe sti, så jeg kan løpe litt på. tenker at jeg må ta det med ro inn i posten, så jeg ikke fortsetter med å bomme. Planen lykkes ikke så godt. Klarer ikke å lese hvor jeg er etter at jeg tar av sti inn mot posten. Leser meg inn igjen på myra bak posten.

Resten av løypa gikk litt bedre o-teknisk.

Natt er utrolig morsomt. God stemning og gode løyper. Gleder meg til morgendagens nattrenn.
Må huske at det er VANSKELIG på natta, løp på der du er sikker(stier), ta det med ro inn mot posten!
Vis kommentarer (0)
 
KKC 2 (25.09.2013) KKC 2 (25.09.2013)