World cup middle (08.06.2019)
Kategori: Orientering - Konkurranse
Kart/område: Tervalampi
Land: Finland
Distanse: 5.32 km
Tid: 37:56
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 178
Følte meg ok fysisk på oppvarminga, men kroppen svarte ikke like bra da jeg startet å løpe fort. Prøvde å ikke tenke så mye på det, for var nok ikke den eneste som ikke var vant til 25 grader...

Går greit de 6. første postene, ikke ekstremt god flyt, men finner postene greit. Litt unøyaktig inn i 7. post, så taper litt her. På vei til 8. kommer jeg til et stikryss som ikke er på kartet, lurer på om jeg allerede kan være ved posten, så løper og ser bak et par steiner, men ingen post der. Skjønner hvor jeg er og fortsetter nedover stien til posten. Liten sleiv også inn i 11. post. Skjønner egentlig hvor jeg er, men føler samtidig at posten ikke skal være høyere opp. Bruker litt tid før jeg innser at jeg faktisk må løpe litt oppover mot kollen.

Grei kurs mot 16., men leser litt feil på kartet og tror jeg er for langt til høyre. Ser en post og sjekket på koden et par ganger før jeg stoler på at det ikke er min. Fortsetter nedover i den tro at jeg var det jeg trodde på toppen av lia, runder rundt skrenten jeg tenker posten er ved, men ingen post der. Innser da hvor jeg er. Rart hvordan man får kartet til å stemme selvom terrenget egentlig ikke ligner så mye på der jeg tror jeg er på kartet.

Fellesnevner for en del av dagens bommer er at jeg ikke har noen god plan for hvordan jeg skal ta posten, og tidvis egentlig ikke har noen plan for strekket annet enn rett på heller. Fokus i morgen blir derfor å planlegge hele strekket og hvordan jeg skal angripe posten.

Gøy og motiverende å få løpe verdesncup, selvom det ikke gikk helt som håpet....
Vis kommentarer (0)
 
World cup middle (08.06.2019)